Biele vína

Bordeaux Blanc AOC

Bordeaux Blanc AOC


akostné odrodové biele suché


Svieže víno s vôňou a príchuťou grapefruitu, citrónovej trávy a čiernych ríbezlí s nádychom vanilky. Víno má hladký a zaguľatený charakter s dlhou osviežujúcou dochuťou.


Podávanie: Pri teplote 10 - 12°C k rybám, plodom mora, syrom či jedlám z červeného mäsa a hydiny. Skvelé aj ako aperitív.


Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux

Výrobca: Barton & Guestier

Objem: 0,75l

Bordeaux Reserve 1725 Blanc AOC

Bordeaux Reserve 1725 Blanc AOC

akostné odrodové biele suché

Ovocné víno s bohatou a dlhotrvajúcou chuťou a vôňou púčikov čiernych ríbezlí, citrusov a marhúľ.

Podávanie:

Pri teplote 9 - 11°C ako aperitív, výborne dopĺňa lahodné plody mora, ryby aj hydinu.

Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Bordeaux Reserve 1725 Blanc AOC 2

Bordeaux Reserve 1725 Blanc AOC 2

akostné odrodové biele suché

Bohaté, živé víno s jemnými rastlinnými tónmi, ovocnou chuťou a arómou.

Podávanie:

Pri teplote 10 - 12°C k rybám, jedlám z bieleho mäsa, výborné aj ako aperitív.

Pôvod: Francúzsko ,Burgundsko
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Chablis AOC

Chablis AOC

akostné odrodové biele suché

Výrazné suché biele víno s nádychom minerálov a dlhou dochuťou.

Podávanie:

Pri teplote 10 - 12°C k rybám a plodom mora.

Pôvod: Francúzsko ,Burgundsko
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Ružové vína

Rosé d´Anjou, AOC

Rosé d´Anjou, AOC

akostné odrodové ružové suché

Vysoko aromatické víno s tónmi sladkého červeného ovocia a korenia.

Podávanie:

Pri teplote 10 - 12°C k rybám, plodom mora.

Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Červené vína

Bordeaux Rouge AOC

Bordeaux Rouge AOC

akostné odrodové červené suché

Lahodné víno s vôňou bobuľového ovocia a korenistou chuťou čiernych ríbezlí. Dozrieva v dubových sudoch a vyznačuje sa dlhou, príjemnou dochuťou.

Podávanie:

Pri teplote 14 - 16°C s jedlami z červeného mäsa, diviny, hydiny, výborne sa hodí aj k syrom.

Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Bordeaux Reserve Rouge 1725 AOC

Bordeaux Reserve Rouge 1725 AOC

akostné odrodové červené suché

Ovocné víno tmavej granátovo červenej farby a bohatej dlhotrvajúcej chuti s chuťou a vôňou čiernych ríbezlí, fialiek a korenia.

Podávanie:

Pri teplote 16 - 18°C k jedlám z červeného mäsa, hydine a syrom.

Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Médoc AOC

Médoc AOC

akostné odrodové červené suché

Víno v klasickom štýle Médoc s chuťou a vôňou šťavnatých čiernych ríbezlí a jemným dubovým nádychom.

Podávanie:

Pri teplote 14 - 16°C k jedlám z mäsa a diviny, výborne sa hodí aj k syrom.

Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Saint Emilion AOC

Saint Emilion AOC

akostné odrodové červené suché

Lákavé víno plnej chuti s príjemne bohatou vôňou malín a s dlhotrvajúcou hladkou a korenistou dochuťou.

Podávanie:

Pri teplote 14 - 16°C k pečenému a grilovanému mäsu, hydine, divine a ušľachtilým syrom.

Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Beaujolais-Villages AOC

Beaujolais-Villages AOC

akostné odrodové červené suché

Víno s príjemnou príchuťou mäkkého červeného ovocia a sviežou ovocnou dochuťou.

Podávanie:

Pri teplote 14 - 16°C ku gilovanej hydine, studeným mäsovým jedlám a syrom.

Pôvod: Francúzsko ,Burgundsko
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Côtes du Rhône AOC

Côtes du Rhône AOC

akostné odrodové červené suché

Víno s hrejivou vôňou čerešní, červených ríbezlí a korenia s bohatou, plnou chuťou a dlhotrvajúcou dochuťou.

Podávanie:

Pri teplote 14 - 16°C s korenistými jedlami, jedlami z červeného mäsa a syrmi.

Pôvod: Francúzsko ,Údolie Rhony
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Châteauneuf-du-Pape AOC

Châteauneuf-du-Pape AOC

akostné odrodové červené suché

Víno s korenistým bylinkovým buketom a ovocným nádychom, výraznej a plnej chuti.

Podávanie:

Pri teplote 16 - 18°C s korenistými jedlami, dusenému mäsu, divine a syrom.

Pôvod: Francúzsko ,Údolie Rhony
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Chateau Magnol MEDOC, AOC

Chateau Magnol MEDOC, AOC

akostné odrodové červené suché

Víno plného tela s elegantným buketom, jemnými tónmi tanínu a dlhou korenistou dochuťou. Dozrieva v sudoch.

Podávanie:

Pri teplote 16 - 18°C k predjedlám, jedlám z červeného mäsa a syrom.

Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l

Šumivé vína

Sparkling Premium Chardonnay Brut

Sparkling Premium Chardonnay Brut

šumivé biele suché

Víno s dominantnou vôňou broskýň a marhúľ intenzívnej chuti s dlhou sviežou dochuťou bieleho ovocia a príjemnou kyselinkou.

Podávanie:

Ideálne ako aperitív, odporúčané podávať pri teplote 5 – 6 °C.

Pôvod: Francúzsko ,Bordeaux
Výrobca: Barton & Guestier
Objem: 0,75l



OBSAH TEJTO WEBOVEJ STRÁNKY JE VHODNÝ LEN PRE OSOBY STARŠIE AKO 18 ROKOV.

Dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholických nápojov a preto Vás žiadame o potvrdenie Vášho veku.
Kliknutím na tlačítko "Mám 18 + rokov" potvrdzujete že máte minimálne 18 rokov.
Mám 18 + rokov Nemám 18 rokov
By click on button "Mám 18 + rokov" above you agree you are at least 18 y.o.