Novinky

TAKEAWAY Á LA ITALMARKET

V týchto ťažkých časoch pre mnohé gastro prevádzky, sme sa aj my v ITALMARKET SLOVAKIA, a.s. rozhodli zapojiť do boja a pomôcť. Je pre nás dôležité, aby sa Vám darilo a preto sme pre Vás pripravili 3 druhy barových konceptov, či balíčkov, z pomedzi, ktorých si určite vyberiete. Balíky ako aj zoznam teplých i studených miešaných nápojov a receptúry, sme vytvorili v spolupráci s našimi brand ambassadormi Tony Velichom a Róbertom Šajtlavom.

KLASIKA 3+1

Jednou z ponúkaných balíčkov je stará dobrá klasika, 3+1. Čo to, ale tentoraz znamená v praxi? Stačí ak si vyberiete akékoľvek 3 fľašky, ktoré najviac potrebujete z našej ponuky a získate fľašu Captain Morgan Spiced Gold 0,7l, alebo Vilmos Original 0,7l, na kompenzáciu ceny. Ale toto nie je všetko! K balíku získate aj menu lístky na mieru. Vyberiete si dizajn, formát, zloženie drinkov a my zabezpečíme výrobu i dopravu až na Vami zvolenú adresu. Plus dostanete od nás komplexné receptúry na všetky naše drinky. Tento balíček je určený predovšetkým pre tie prevádzky, ktoré chcú dodávať drinky domov, ale zároveň nepotrebujú pomoc so zabezpečením fľašiek či termopohárov a preto uprednostnia fľašu grátis.  

FĽAŠKY NA MIEŠANÉ NÁPOJE DOMOV

Mnohé koktailové bary už počas prvej vlny prišli s ideou dodávania miešaných nápojov priamo domov v sklenených fľaštičkách. Nechali sme sa aj my inšpirovať a vytvorili sme špeciálny balík pre Vás, aby ste aj vy vedeli rozbehnúť predaja Vašich chutných miešaných nápojov. Pri odbere troch fliaš získate od nás balíček s fľaškami dvoch rozmerov (0,2l a 0,7l), s uzávermi a elegantnými etiketami, na ktoré stačí už len napísať názov drinku a nalepiť na fľašku. Taktiež menu lístky na mieru, info-samolepku, ktorú si môžete nalepiť na okno či dvere, aby ste upozornili okolie, že sa u Vás niečo deje a receptúry našich teplých i studených miešaných nápojov. K balíku tiež patrí odborná podpora od chalanov z The Barlab, Tonyho Velicha a Roba Šajtlavu, ktorí Vám s radosťou poradia a pomôžu pri implementácií tejto akcie.

HORÚCE NÁPOJE, KTORÉ PRIPOMENÚ VIANOČNÉ TRHY

S príchodom zimy sme vytvorili aj balíček, zameraný na priamy predaj cez okienko a na podávanie zimných, teplých nápojov. Aj keď tento rok sa Vianočné trhy nebudú konať, Vy môžete „vianočnú“ atmosféru vytvoriť aj pred Vaším okienkom. Podobne ako v predchádzajúcich dvoch akciách je aj táto podmienená odberom troch fliaš, ku ktorým pribalíme termopoháre s vrchnákmi. Získate tiež špeciálne vytvorené receptúry na teplé miešané nápoje priamo od Tony Velicha a Roba Šajtlavu a samozrejme menu lístky na mieru, ktorých výrobu i prepravu zabezpečíme my. K balíku tiež patrí odborná podpora od chalanov z The Barlab, Tonyho Velicha a Roba Šajtlavu, ktorí Vám s radosťou poradia a pomôžu pri implementácií tejto akcie.

Ak potrebujte viac informácií neváhajte sa obrátiť na našich obchodných zástupcov. Ak nechcete zmeškať žiadnu našu akciu sledujte nás na našich sociálnych sieťach, kde Vás priebežne informujeme o všetkých našich novinkách. 

Sme tu pre Vás.



Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.