Novinky

Johnnie Walker je hrdým partnerom HBO a preto k jednému z najúspešnejších príbehov, aké boli kedy natočené - Game of Thrones prináša limitované edície Song of Ice a Song of Fire.

Johnnie Walker Song of Ice

SONG OF ICE (Pieseň ľadu). Ľad formuje hory a zastavuje rieky. Je to neoblomná sila, ktorá zatvrdzuje všetko, čoho sa dotkne. Ľad stelesňuje rod Starkovcov, ktorý dáva Severu ako žiadne iné kráľovstvo. Biely vlk, znak Starkovského rodu, ukazuje svoje hrozivé tesáky a varuje pred prichádzajúcou zimou. Rovnako, ako severný ľadový vietor, tento vlk vyje verše Piesne ľadu. Johnnie Walker Song of Ice je blendová škótska whisky inšpirovaná týmito divokými obyvateľmi severu. Vo fľaši dominujú single malty prevažne zo severu Škótska (Clynelish, Cameronbridge a iné), ktoré spoločne vytvárajú ostrú a čistú chuť. Na produkcii tejto limitovanej edície boli použité sudy po bourbone, takže zároveň je v nej cítiť trávnatú arómu s tónmi vanilky a tropického ovocia.  Táto blendová škótska whisky sa najlepšie vychutnáva na ľade pre jej chladné a hladké zakončenie. Obsah alkoholu: 40.2%, objem fľaše: 0,7l.


Johnnie Walker Song of Fire

SONG OF FIRE (Pieseň ohňa). Oheň pohltí všetko, čoho sa dotkne. Taví oceľ, aby vyladil najostrejšiu a najsmrteľnejšiu čepeľ. Oheň prúdi v žilách rodu Targaryen a je stelesnený vo forme draka. Tento znak rodu Targaryenovcov nebezpečne chŕli zo seba zúrivé plamene. Rovnako, ako planúci oheň, tento drak reve verše Piesne ohňa.  Johnnie Walker Song of Fire je blendová škótska whisky inšpirovaná týmito divokými nebeskými šelmami. Vo fľaši dominuje rašelinová single malt Caol Ila, ktorá spoločne s ďalšími vytvára plnú a zadymenú chuť. Pri vytváraní tejto limitovanej edície boli taktiež použité sudy po bourbone, ktoré v kombinácii s arómou rašelinových single maltov dodali whisky náznak jemného korenia, či sladkastého ovocia. Táto blendová škótska whisky sa najlepšie vychutnáva čistá pre jej teplé a hladké zakončenie. Obsah alkoholu: 40.8%, objem fľaše: 0,7l

Johnnie walker Game of Thrones Limited edition tvoria dve samostatné fľaše, ktoré sa tak vzájomne dopĺňajú, že len jedna bez druhej na vašom regáli, bare alebo na poličke až tak krásne nevynikne  :)

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.