NOVINKY

Villa Sandi Alcohol Free Sparkling

Nová éra nealkoholického pôžitku z talianskeho vína.

Prestížne vinárstvo Villa Sandi prichádza s revolučnou novinkou - nealkoholickou verziou svojho výnimočného vína, ktoré spája tradičnú kvalitu s moderným životným štýlom. Tento inovatívny nápoj je vytvorený z vybraných odrôd Pinot, Bianco a Glera, pestovaných v malebnej oblasti Veneto.

Dokonalá harmónia bez alkoholu

Villa Sandi Alcohol Free predstavuje elegantnú alternatívu pre tých, ktorí si chcú vychutnať pôžitok z talianskeho vína bez alkoholu. Či už ide o obedné stretnutie, športové podujatie alebo jednoducho preferujete nealkoholické nápoje, toto víno ponúka autentický zážitok bez kompromisov.

Už na prvý pohľad zaujme svojou príťažlivou svetlou, slamovo-žltou farbou, ktorá naznačuje sviežosť a eleganciu. Jemné a delikátne perlenie dodáva nápoju živosť a podčiarkuje jeho výnimočný charakter.

V bukete dominuje svieža a ovocná vôňa, kde vynikajú osviežujúce tóny zeleného jablka, jemná aróma bazových kvetov a harmonická kombinácia ovocných podtónov

Chuťový profil prekvapí svojou komplexnosťou - príjemná sviežosť sa snúbi s delikátnymi ovocnými tónmi, vytvárajúc dokonale vyvážený chuťový zážitok.

Villa Sandi Alcohol Free vyniká svojou versatilnosťou pri párovaní s jedlom. Ideálne dopĺňa dezerty rôzneho druhu, čerstvé syry, talianske panini, tradičnú pizzu, ľahké šaláty a rôzne predjedlá.

Villa Sandi tak opäť dokazuje, že inovácia a tradícia môžu ísť ruka v ruke, prinášajúc na trh produkt, ktorý spĺňa najvyššie štandardy kvality a zároveň reaguje na súčasné trendy a potreby konzumentov.

Villa Sandi Prosecco La Rivetta 120: Keď sa tradícia snúbi s dokonalosťou.

Prestížne talianske vinárstvo Villa Sandi predstavuje novinku - Prosecco di Valdobbiadene Superiore Extra Brut „La Rivetta" 120. Toto výnimočné šumivé víno reprezentuje to najlepšie z oblasti Valdobbiadene a prináša milovníkom prosecca úplne nový zážitok.

Výroba La Rivetta 120 je založená na dôkladne prepracovanom postupe. Po šetrnom lisovaní vybraného hrozna nasleduje fermentácia v nerezových tankoch pri kontrolovanej teplote 15-16 °C. Kľúčovým prvkom je 120-dňové sekundárne kvasenie metódou Martinotti (Charmat), ktoré vínu prepožičiava výnimočnú plnosť a bohatosť aróm.

Charakter a chuťový profil

Villa Sandi La Rivetta 120 zaujme už na prvý pohľad svojou žiarivou slamovo žltou farbou s brilantnými odleskami. Jemné a vytrvalé perlenie podčiarkuje intenzívny buket, v ktorom sa snúbia:

  • Kvetinové tóny pomarančového kvetu a hlohu
  • Citrusová aróma citrónovej kôry
  • Ovocné noty hrušky Williams, zlatého jablka a bielej broskyne

V chuti je víno prekvapivo mäkké a krémové, s perfektnou harmóniou medzi zrelým ovocím, zavŕšené pikantným záverom.

Vďaka svojej komplexnosti a vyváženosti nie je La Rivetta 120 len aperitívom - skvele sprevádza aj predjedlá a ľahšie prvé chody. Nízky obsah cukru podčiarkuje autentický charakter hrozna Glera a robí z tohto prosecca skutočný skvost pre znalcov.

Villa Sandi tak opäť potvrdzuje svoju pozíciu medzi špičkovými producentmi prosecca a La Rivetta 120 predstavuje nový vrchol v ich prestížnej kolekcii.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.