Novinky

Campari Aperitivo moment

APERITIVO MOMENT, TAK AKO HO POZNAJÚ TALIANI

Campari je spájaný s typickým talianskym Aperitivo moment. Aperitivo sa stalo celosvetovým fenoménom a mnohé baryho zaviedli, aby prilákali svojich zákazníkov na cocktail, ku ktorému dostanúmalú misku, plnú lákavých dobrôt. Aperitivo sa tradične servíruje v barochv Taliansku počas popoludňajších hodín, keď je dlho po obede, ale zároveň aj ďaleko pred večerou. Je to čas keď ľudia končia v práci a zájdu sina drink s kolegami, rodinou či priateľmi. Vychutnávajú si cocktaily, popri ktorých si pochutnávajú na malých delikatesách ako sú kúsky syra, prosciutto, olivách, grissini tyčinkách či ďalších ľahôdkach, ktorými je Taliansko známe. Aperitivo moment, ktorý čerpá svoje čaro z prirodzenej, talianskej kultúre Vám prinášame aj my, je totiž priamo spájaný so značkou Campari.


APERITIVO MOMENT A LA ITALMARKET

Chcete zaviesť aperitivo moment u Vás? Dostanete od nás komplexný balíček, ktorý zahŕňa: celé know-how ako zaviesť aperitivo moment vo vašom podniku i komplexný balíček POS s menu kartami, pohármi a ďalším POS. Campari Brand Ambassador Vám počas školenia, ktoré môžeme zorganizovať aj u Vás v podniku, vysvetlí všetko čo potrebujete Vy a Váš personál vedieť. Poradí Vám a prezradí rôzne triky, zasvätí do súčasných trendov aperitivo momentu, ukáže Vám prípravu jednoduchých, ale pritom zaujímavých cocktailov s Campari. 

Aperitivo moment nie je náročné zaviesť, stačí k tomu naozaj málo, ale treba vedieť ako na to, aby ste z toho dokázali vyťažiť maximum. A nato sme tu pre Vás my.   

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom aperitivo momentu neváhajte a kontaktujte našich obchodných zástupcov, určite Vám poradia a spolu vymyslíme to najlepšie riešenie presne šité na Vašu prevádzku. 



Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.