Ďalším in-house členom The BarLab teamu je Róbert Šajtlava, barová osobnosť roku 2019. „Keď ma spoločnosť Italmarket Slovakia oslovila na pozíciu gin ambasádora a lektora pre Diageo Bar Academy, neváhal som ani sekundu. Projekt The BarLab vnímam ako špičkový, komplexný program určený pre barové a reštauračné prevádzky so záujmom posúvať svoje vedomosti a zručnosti na ďalší level,” vyjadril sa Róbert.
Rum project má v The BarLab zostave pod patronátom posledný víťaz slovenského kola World Class Competition Miroslav Telehanič. „Povedal som áno z dvoch dôvodov. Prioritne preto, že sa sústreďuje nielen na cocktail bary ale na kompletný sektor HORECA, teda od reštaurácií, cez hotely až po kaviarne. Tým pádom môžeme meniť k lepšiemu celú barovú gastronómiu. Druhým dôvodom je fakt, že budem pracovať so študentami, čo je veľmi podstatné pre budúcnosť,” povedal Telehanič.
Whisky project v rámci „The BarLab“ má pod palcom ďalší top barman a slovenský víťaz World Class Competition Filip Navrátil, ktorý je zároveň Single Malts ambasádorom.
Pole pôsobnosti „The BarLab“ projektu je široké, ale pritom nie je jednorázovou akciou ale komplexným, špičkovým rogramom, ktorý bude On Trade prevádzky sprevádzať celý rok a jeho cieľom je skutočne naplnenie svojho podtitulu - pozdvihnúť latku nielen jednotlivých barov, ale v konečnom dôsledku celej slovenskej gastro scény.