Ďalšími fázami BarLab Sessions sú ochutnávky portfólia Reserve Brands a inšpirujúca prezentácia tvorby cocktailov i podávanie produktov Reserve Brands formou perfect serve. „Vytvorili sme viacero konceptov Pop -up Bars by The BarLab, v ktorých sme zapájali rôzne prevádzky, a vytvorili sme pop -up menu na vopred dohodnutú tému.
Každý seminár je pripravovaný na mieru danému konceptu, aby mal čo najlepší vplyv a zásah na personál prevádzky,“ dodáva Tony. Jedným z pop -up barov bol špeciálne vytvorený pre prevádzku Five Points pod názvom Street life. „Na letnej terase prevádzky sa miešali cocktaily na báze Tanqueray. S kuchárom sme k menu napárovali snacky.
Zákazníci si mohli vychutnať Negroni na kvalitnom ľade a k tomu si dať taliansky parmezán alebo olivy. Nechýbal, samozrejme, ani Tanqueray & Tonic a jeho kreácie obohatené o rôzne ovocie a bylinky. Celú akciu sprevádzal live DJ a dotváral atmosféru Street Life. Som nesmierne rád, že sme mali vždy plno spokojných hostí a skvelý feedback.
Za mňa je to vynikajúca ukážka toho, že aj menšie bistro vie vďaka spolupráci vytvoriť skvelý cocktailový zážitok,“ vysvetľuje Tony. Bola to jedna z najúspešnejších akcií leta, preto sa vo Five Points ešte trikrát zopakovala a obdobne sa adaptovala sa aj v ďalších podnikoch.
Ďalším zaujímavým a veľmi úspešným konceptom bol Bulleit BBQ Party.
Menu bolo tvorené na základe prémiovéhobourbonu Bulleit, ku ktorému si zákazníci mohli pochutnať na miniburgeroch, ktoré kuchár pripravoval na grile, priamo na streche Rooftop by Regal pred zákazníkmi. Celú atmosféru opäť dopĺňal DJ a event opäť naplnil celú terasu podniku spokojnými zákazníkmi.