Novinky

Ron Centenario

Spirit of Costa Rica

Kostarika je malou krajinou strednej Ameriky. Na jednej strane ju obmýva Tichý Oceán na druhej Karibské More a na tak malom území je pre ňu typická rôznorodosť prírody a mikroklímy. Z tejto malebnej krajiny pochádzajú prémiové rumy Ron Centenario, ktoré na Slovensko od začiatku tohto roka prináša Italmarket Slovakia a. s..

Prírodné krásy Kostariky sú nepopierateľne srdcovou záležitosťou každého Kostaričana, preto sa tu nachádza veľké množstvo chránených, prírodných oblastí. Vďaka tomu, že je Kostarika relatívne menej obývaná (5 miliónov obyvateľov), na jej území sa nachádza 5% celosvetovej biodiverzity. Kostarika však nie je len krásnou tropickou krajinou, ale aj jednou z najviac vyspelých krajín Latinskej Ameriky. Skoro 100% energií tvoria z obnoviteľných zdrojov.

Taktiež vláda v roku 1948 zrušila financovanie vojsk a peniaze radšej investovala do škôl a zdravotníctva. Už dlhé roky žijú obyvatelia Kostariky v miery a v stabilnej demokracií. V krajine nie sú žiadne nepokoje, občianske vojny ani diktatúra. Na toto všetko sú Kostaričania patrične a právom hrdí. Všetko čo robí Kostariku jedinečnou sa priamo odzrkadľuje v ultra-prémiových rumoch Ron Centenario. Preto dostali prezývku – Spirit of Costa Rica, a to v každom slova zmysle.

Rumy Ron Centenario sú deklarovaním lásky ku krajine z ktorej pochádzajú. Spája sa v nich v prirodzenej harmónií niekoľko faktorov. Láska, hrdých domorodcov ku krajine, ich pracovitosť a životné motto „Pura Vida“, čiže bohaté kultúrne dedičstvo a uctievanie tradícií.

Jedinečné, prírodné krásy a prírodné ingrediencie, ktoré rastú priamo v nespútanej prírode Kostariky. Toto všetko vedie ku vzniku rumov Ron Centenario, ktoré roznášajú správu o jedinečnosti kostarickej kultúry a prírody do celého sveta. Rumy Ron Centenario sú darom kostarickej prírody, ľudí a ich kultúry. Sú určené všetkým tým, ktorí veria v hodnotách akých verí Ron Centenario. Ľuďom, ktorí sa neboja vystúpiť zo svojej ulity a viac sa zamerať na šťastie z maličkostí než na materiálne hodnoty.

Pre jednotlivcov, ktorí majú progresívne ideály a neboja sa ich presadiť. Ľuďom, ktorým záleží na ochrane prírody. Mužom i ženám, ktorí vedome určujú na čo míňajú svoj čas a starostlivo si vyberajú to čo si budú vychutnávať. Títo ľudia dokážu vidieť v rumoch Ron Centenario, presne to, aké sú a čo reprezentujú. Nie sú to len rumy z tropickej krajiny, sú to rumy čo nesú v sebe malý kúsok raja, z ktorého pochádzajú.

Rumy Ron Centenario sa vyrábajú od roku 1985 v meste San José v Kostarike. Ich názov aj logo zdobí pretekársky kôň Centenario, ktorý bol jedným z najrýchlejších koní sveta. Široké portfólio tvoria rumy rôznej dĺžky zrenia od 7 ročnej až po 30 ročnú. Každý z nich je jedinečný, ale jedno majú spoločné. Všetky sú nepopierateľne Spirit of Costa Rica.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.