Novinky

Tento mesiac k nám dorazili z Francúzska špičkové minerálne vody Perrier a Vittel, ale o „kvapku“ iné než sme boli zvyknutý. Zoznámte sa aj vy s našimi novinkami.

PERRIER 1L PET - Do portfólia malých i väčších sklenených, zelených fľašiek s jedinečne perlivou minerálnou vodou Perrier sa pridáva ich litrová verzia v PET fľaši, aby ste ho mohli zobrať prakticky kdekoľvek. Perlivá voda vo vnútri je rovnaká ako ju poznáme. Plná minerálnych látok, stopových prvkov a solí, ktoré majú blahodarné účinky na zdravie.

PERRIER JEMNE PERLIVÝ - Podobne ako aj starý-dobrý, zelený Perrier, pochádza z prameňa, ktorý dostal pomenovanie Les Bouillens, čo v preklade znamená vriaca voda. Avšak z jeho prirodzeného perlenia výrobcovia štipku ubrali a vďaka tomu vznikla táto jemne perlivá minerálna voda. Je rovnako osviežujúca s vyváženým obsahom minerálov a plnená do fľašiek s typickým tvarom pre minerálne vody Perrier.

VITTEL V 100% RECYKLOVATEĽNEJ FĽAŠI

A na záver Vám predstavíme našu najekologickejšiu novinku tohto roka. Je ňou minerálna voda Vittel, ktorá je plnená do 100% recyklovateľných fľašiek od vrchnáku až po spodok. Vo vnútri recyklovateľného balenia je voda s blahodarnými účinkami na zdravie. 

Pochádza z prameňa Gérémoy, ležiacej v samom vnútri pohoria Vosges vo Francúzsku. Jej dlhá cesta začína v srdci povodia Vittel a prechádza rozmanitou prírodou sharmonickým súborom tisícov rastlín a zvierat. Následne sa prefiltruje cez podzemné kamene, ktoré jej dodávajú minerálne látky a stopové prvky typické pre tento región.Táto dlhá cesta minerálnej vode Vittel zaručujeminerálnu stabilitu a stálu osviežujúcu chuť. Voda Vittel obsahuje základné minerálne látky, ktoré udržujú organizmus v skvelej forme. V najvyššej miere obsahuje vápnik a horčík. 

Pre zachovanie všetkých prirodzene získaných kvalít, je minerálna voda Vittel balená priamo na mieste do 100% recyklovateľných fľašiek.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.