Novinky

Negroni Week, oslava a pomoc v jednom

Tento týždeň (13.9. do 19.9.2010) sa koná pravidelný Negroni Week, počas ktorého po celom svete vzdávame hold populárnemu talianskemu drinku, Negroni. Keďže Negroni Week nie je len o tomto ikonickom a jedinečnom drinku, ale aj o pomoci druhým, rozhodli sme sa zapojiť aj my a podať tým pomocnú ruku nášmu slovenskému gastru.


Negroni week je tradičnou oslavou celosvetovo populárneho cocktailu z Campari, vermútu a ginu. Rok 2013 bol prvým rokom, kedy Imbibe Magazine a Campari spojili svoje sily a zorganizovali Negroni Week, ktorý nebol len o oslave Negroni, ale aj o pomoci druhým. Spojilo sa preto niekoľko barov a reštaurácií, a počas tohto týždňa ponúkali či už klasické alebo aj zaujímavejšie varianty Negroni. Od vtedy sa každoročne do Negroni Week-u zapája viac a viac gastro podnikov, aby pomohli a pritom si uctili tento skvostný drink. Z počtu 120 zapojených podnikov (v roku2013) sa ich počet ďalšími rokmi zvýšil a dnes dosahuje cez 12 000 zúčastnených podnikov a spoločne vyzbierali viac ako $3 milióny na podporu rôznych charitatívnych organizácií po celom svete. 


Dnes počas Negroni Week gastro prevádzky po celom svete miešajú Negroni a určitú časť zo svojich tržieb zpredaja Negroni, venujú tej svojej vybranej charite. Keďže sme dodávateľom, ktorý v najväčšej miere dodáva do gastro segmentu, rozhodli sme sa, že sa aj my zapojíme a za každé predané Campari, počas Negroni Week, darujeme 1€ organizácií Aliancia Slovenskej Gastronómie, ktorá pomáha gastroprevádzkam zasiahnutým pandémiou. 

Ak ste prevádzka, ktorá miluje Negroni tak ako my, ponúknite ho počas tohto týždňa aj Vy a oslávte tento cocktail. A ak chcete môžete navyše prispieť Aliancii Slovenskej Gastronómie, ale aj akejkoľvek inej Vášmu srdcu blízkej veci. Je to len na Vás.     



Viac info o evente nájdete na www.negroniweek.com.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.