Novinky

Campari Aperitivo Italiano Tour, prináša Taliansko na Slovensko

Tradičné Talianske aperitivo je čím ďalej, tým viac príťažlivejšie aj u nás. Talianske chuťovky, jednohubky, olivy, grissini, parmezán, prosciutto, jednoducho z každého rožka troška, pretože chutné a kvalitné jedlo a aperitivo drinky vždy išli v ruka v ruke. 

Toto je hlavná myšlienska aperitiva v Taliansku, ako aj nášho projektu Campari Aperitivo Italiano Tour, pomocou ktorého prinášame do barov, kaviarní i reštaurácií po celom Slovensku kus Talianska.


Počas tohto leta sme spojili sily s našimi brand ambassadormi The Barlab, Tony Velichom a Róbertom Šajtlavom, a vymysleli projekt, ktorý bude skrz na skrz taliansky. V auguste sme celý projekt zahájili v Bratislave, v špičkových talianskych podnikoch Alfaro Ristorante a v Gatto Matto, kde sa ponúkali tradičné drinky s Campari ako napríklad svieži Campari & Soda, bláznivý Campari Orange, sofistikovaný Americano, jedinečný Negroni či nealkoholický Crodino & Soda, ktorý potešil všetkých vodičov. 

Samozrejme nesmeli chýbať chutné antipasti, ktoré podniky poňali po svojom a servírovali tie najlepšie olivy, sušené paradajky, parmezán a lahodné prosciutto. Atmosféru dotvárala talianska hudba, vôňa chutného jedla vo vzduchu a dobrá nálada hostí.

„Campari Aperitivo Italiano pre mňa znamená kvalitnú gastronómiu, ktorá je zároveň kombináciou zážitkov: priatelia, dobrá hudba, chutné jedlo a prijemný aperitívny drink na báze legendy menom Campari. Som nadšený z tohto projektu, pretože to prináša kúsok tej pravej talianskej atmosféry na Slovensko.“: povedal o projekte Tony Velich, brand ambassador The Barlab.


Od zahájenia ubehlo už niekoľko týždňov, počas ktorých sa naše Campari Aperitivo Italiano dostalo do barov, reštaurácií a kaviarní po celom Slovensku, od Bratislavy až do Košíc. Naše Campari Aperitivo ste si mohli vychutnať v podnikoch Enjoy Cafe v Bratislave, v Dekáči v Rimavskej Sobote, v Opere v Banskej Štiavnici, v Park Bistro v Dunajskej Strede, v podniku The Grapes v Košiciach a v Cafe Pionjer v Humennom. 

To však určite nie je koniec a je možné, že sa s projektom Campari Aperitivo Italiano stretnete aj Vy vo svojom obľúbenom podniku.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.