Novinky

Sappé Aloe Vera

Osviežujúci nealkoholický nápoj s poriadnou dávkou kociek pravého Aloe Vera. Vyrábané podľa originálne receptúry z tých nakvalitnejších surovín, s blahodarnými účinkami na telo.

Aloe Vera revitalizuje telo a stimuluje myseľ, má blahodarný efekt na vaše zdravie a kondíciu. Najlepšie si vychutnáte tento unikátny nápoj dobre vychladený, z originálnej štýlovej fľašky s charakteristickou zelenou pečaťou. Pohľad na množstvo kúskov zdravej dužiny  Aloe Vera vo fľaške iba potvrdí, že sa jedná o pravý originál. Sappé Aloe Vera sa vyrába na Slovensku podľa tradičnej receptúry s použitím najmodernejších technológií a bez použitia konzervačných látok.

Aloe Vera MANGO

Svieži Aloe Vera nápoj s príchuťou sladkého a šťavnatého manga s kúskami lahodných a osviežujúcich Aloe Vera kociek. Šťava z manga dodáva tomuto nápoju príjemnú sladkú, sviežu a tropickú chuť. Dokonalé osvieženie do letných horúčav, aj vďaka obsahu originál Aloe Vera kociek priamo zo slnkom zaliateho Thajska,ktoré revitalizujú telo i myseľ a majú pozitívny vplyv na zdravie.



Aloe Vera HROZNO

Chuť sladkého hrozna a kúsky osviežujúcej Aloe Vera prebudia všetky vaše zmysly. Šťava z čerstvých plodov zrelého  hrozna tvorí spolu s jedinečnými kockami liečivej Aloe Vera dokonalú kombináciu na letné osvieženie. Nezameniteľná  chuť dosiahnutá pôvodnou receptúrou revitalizuje telo aj myseľ a blahodarne pôsobí na zdravie celkovú kondíciu. Jedinečný nápoj najlepšie vychutnáte chladený v nezameniteľnej, štýlovej fľaši s charakteristickým zeleným uzáverom. Už prvý pohľad na bohaté množstvo kúskov Aloe Vera vo fľaši prezradí, že ide o skutočný originál.

Aloe Vera LIMETA

Vychutnajte si originál so sviežosťou limetky. Lahodné kúsky aloe vera zaliate osviežujúcim nápojom so šťavou z čerstvých limetiek nabudia telo aj myseľ. Poctivý výber surovín a dlhoročná tradícia vo výrobe osviežujúcich nápojov sa spájajú v novinke, ktorú si už obľúbil celý svet. Blahodárna sila aloe je ľudstvu známa už celé stáročia. Teraz sa snúbi s originálnou chuťou limety a vytvára tak dokonalú harmóniu chute pre každý deň. Ak hľadáte osvieženie počas horúcich mesiacov, Sappé Aloe Vera s príchuťou limety je tá pravá voľba.


Aloe Vera JAHODA

Nealkoholický nápoj s Aloe Vera s príchuťou jahôd. Chuť voňavých jahôd v kombinácií s pramenitou vodou a šťavnatými kúskami Aloe Vera naštartuje vaše zmysly. Veľké kúsky liečivej rastliny Aloe Vera v osviežujúcom nápoji  tvoria perfektnú harmóniu vyvážených chutí, vytvorených podľa originálnej receptúry, ako stvorenú  pre každého, kto hľadá nealkoholické letné osvieženie.

Aloe Vera JABLKO

Predstavte si spojenie tradičnej chuti Aloe Vera Mixed Drink s chuťou jablka a exotickej škorice. Celkom nový rozmer osviežujúceho nápoja dostáva Aloe Vera Mixed Drink vďaka spojeniu týchto dvoch tradičných pochutín. Osvieži zasýti s minimálnym množstvom kalórií a pritom podporí vaše zdravie a imunitu. Aloe Vera Mixed Drink s príchuťou Jablko & Škorica vás prekvapí harmonickou chuťou aj povzbudivými účinkami na organizmus.


Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.