Novinky

Cocktail Festival 2024 – tri týždne skvelých drinkov a dobrej nálady

Tento rok sa okrem Bratislavy podujatie rozšíri aj do ďalších miest Slovenska.

Jeden z najväčších sviatkov  barmanskej scény sa chystá v nasledujúcich dňoch vo viacerých slovenských mestách. Až tri týždne – od 29. apríla do 19. mája. budú tento rok patriť World Class Cocktail festivalu 2024, do ktorého sa zapoja špičkové prevádzky, predstavia sa originálne drinky, vystúpia zaujímaví hostia. 

Cieľom Cocktail festivalu bude po úspešnom minulom ročníku aj tento rok spojiť vysoké cocktailové umenie s každodenným pôžitkom z dobrého drinku, majstrovstvo so zmyslovým potešením, predstaviť návštevníkom z iného pohľadu ľudí, ktorí pre nich svoje originálne tekuté diela vytvárajú.

Dobrou správou je, že po Bratislave a Košiciach sa rozširuje festival tento rok aj do ďalších miest – do Zvolena a Trnavy. Spolu sa do festivalu zapojí 19 prevádzok, ktoré sa budú snažiť prezentovať to najlepšie z najlepšieho zo svojho barmanského umu, fantázie a kreativity. Podujatie určite obohatí aj fakt, že sa doňho zapoja prevádzky aj nesúťažne.

Môžete sa tešiť na účasť top barmanov Slovenska, osvedčené cocktailové klasiky aj originálne tekuté kreácie, veľa dobrej nálady, inšpirácie, výnimočných stretnutí a zmyslových zážitkov.

Festival bude aj tento rok dejiskom viacerých zaujímavých majstrovských kurzov a workshopov, degustácií, prednášok a navštíviť budete môcť  viaceré sprievodné kultúrne, hudobné podujatia.

Cocktail festival prebiehajúci pod záštitou World Class Slovakia prináša profesionálnu úroveň a v neposlednom rade i držanie sa základnej filozofie WCL – barmanstvo nie je len rutinou, ale aj vytvorením tých najjedinečnejších zážitkov hosťovi so všetkým, čo k tomu patrí. S najlepšími značkami, ingredienciami a kvalitou.

Organizátori veria, že festivalu sa podarí zapustiť u nás pevné korene tak, ak je tomu  v iných mestách sveta, oživí ešte viac barovú scénu, prinesie nové impulzy, živší vzťah medzi barmanom a „jeho“ hosťom.

Pozitívnou novinkou tohto ročníka je mediálne partnerstvo Cocktail festivalu 2024 so Startitupom, vďaka ktorému chce podujatie získať mediálnu známosť a propagáciu, akú si vďaka svojmu významu zaslúži.

Nezabudnite nás sledovať na našom instagrame @worldclasssvk, kde budú postupne pribúdať informácie o konkrétnych podujatiach počas nabitých troch týždňoch festivalu.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.