Novinky

Tajomstvo úspechu Unicum odhalené: Navštívili sme miesto, kde sa rodí legenda!

Od roku 2001 sme oficiálnymi distribútormi značky Unicum, ktorý je najobľúbenejším bylinným likérom v Maďarsku už od roku 1790. Vraví sa, lepšie raz vidieť ako počuť a podľa nás ešte lepšie ochutnať... Preto už viac ako 14 rokov organizujeme návštevy priamo k zdroju, do Budapešti do House of Zwack.

Naša posledná návšteva fabriky sa odohrala 12.06.2024 keď sme sa spolu so skupinou našich zákazníkov z celého Slovenska, vybrali zažiť skutočný Unicum Experience so všetkým čo k tomu patrí. 

Prehliadku fabriky sme začali krátkym dokumentárnym filmom v premietacej miestnosti, kde sme okrem zakladateľov firmy mohli vidieť aj prvú reklamu Unicum s ikonickým topiacim sa mužom.

Ďalej sme pokračovali do podzemných pivníc, kde už stáročia dozrieva Unicum v dubových sudoch. Mali sme možnosť vidieť aj najstarší sud (ešte z obdobia spred druhej svetovej vojny), v ktorom v súčasnosti dozrieva delikátna Unicum Riserva. Nemohli sme samozrejme vynechať ochutnávky Unicum Original, Unicum Szilva a Unicum Barista, ktoré sme čapovali priamo zo sudov.

Po návšteve pivníc sme sa presunuli na skvelý obed s výberom tradičných jedál maďarskej kuchyne, ktorý bol spojený s riadenou ochutnávkou v podaní bitter špecialistu - Csabu Gulyáša.

Po obede nasledovala prehliadka múzea kde sme sa dozvedeli množstvo zaujímavých informácii z histórie Zwacku a Unicumu. Bodkou za programom bola prehliadka najväčšej zbierky miniatúriek v strednej Európe a návšteva obchodu so suvenírmi odkiaľ si každý návštevník odniesol malý darček.

Chceli by ste sa k nám pridať a zažiť najbližšie Unicum Experience s nami? Kontaktujte nášho obchodného zástupcu a informujte sa kedy budeme organizovať najbližšie výlet do House of Zwack a rezervujte si miesto pre seba a váš tím. Náš obchodný zástupca následne preverí kapacity a potvrdí vašu možnú účasť.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.