Kalamáre v olivovom oleji
Malé kalamáre v olivovom oleji sú cenené pre svoju sviežu chuť a jemnú štruktúru, čo vytvára jedinečný kulinársky zážitok.
Vyrábajú sa z atlantických kalamárov, ktoré sú známe svojím jemným mäsom a výnimočnou chuťou. Do konzerv sa ukladajú ručne a zalievajú bohato olivovým olejom.
Hrebenatky malé v omáčke
Jedným z najcharakteristickejších produktov Španielska sú „zamburiña“, hrebenatky.
Odborníci v konzervárni ich starostlivo balia ručne jednu po druhej. Potom kuchári pripravujú špeciálnu omáčku z lokálneho olivového oleja, paradajok, cibule, vína a korenín. Konečný výsledok? Zážitok, v ktorom je každé sústo prekvapivou explóziou chutí a textúr.
Ančovičky v olivovom oleji
Ančovičky sa na trhy s morskými plodmi dostávajú počas jarnej sezóny „Costera“ a po náročnom šesťmesačnom procese zrenia, ktorý im dodáva ich intenzívnu chuť a štruktúru.
Po zrení sa starostlivo ručne krájajú na filety s veľkou opatrnosťou, pre ich jemnosť. Konzervujú sa v olivovom oleji, aby si uchovali všetky svoje vlastnosti, predovšetkým svoju lahodnú chuť.
Ich dokonale vyvážená slaná chuť ich robí výnimočnými medzi našimi ostatnými výrobkami.