Tradičné Talianske aperitivo je čím ďalej, tým viac príťažlivejšie aj u nás. Talianske chuťovky, jednohubky, olivy, grissini, parmezán, prosciutto, jednoducho z každého rožka troška, pretože chutné a kvalitné jedlo a aperitivo drinky vždy išli v ruka v ruke.
Toto je hlavná myšlienska aperitiva v Taliansku, ako aj nášho projektu Campari Aperitivo Italiano Tour, pomocou ktorého prinášame do barov, kaviarní i reštaurácií po celom Slovensku kus Talianska.
Počas tohto leta sme spojili sily s našimi brand ambassadormi The Barlab, Tony Velichom a Róbertom Šajtlavom, a vymysleli projekt, ktorý bude skrz na skrz taliansky. V auguste sme celý projekt zahájili v Bratislave, v špičkových talianskych podnikoch Alfaro Ristorante a v Gatto Matto, kde sa ponúkali tradičné drinky s Campari ako napríklad svieži Campari & Soda, bláznivý Campari Orange, sofistikovaný Americano, jedinečný Negroni či nealkoholický Crodino & Soda, ktorý potešil všetkých vodičov.
Samozrejme nesmeli chýbať chutné antipasti, ktoré podniky poňali po svojom a servírovali tie najlepšie olivy, sušené paradajky, parmezán a lahodné prosciutto. Atmosféru dotvárala talianska hudba, vôňa chutného jedla vo vzduchu a dobrá nálada hostí.