News

Gordon´s - Svetovo najobľúbenejšia značka ginu k Vám teraz prináša absolútnu novinku tohto leta!

Gordon´s Premium Pink 
Absolútna novinka tohto leta je sladkastý ružový gin. Gordon´s Premium Pink si zachováva základ London Dry, ale pri druhej destilácii sa do neho pridávajú jahody, maliny a ríbezle. Vďaka nim má príjemnú ružovú farbu a sladšiu chuť.

Može sa kombinovať s tonikom, ale pre výnimočný zážitok doporučujeme naplniť veľký vínový pohár ľadom, priliať 4cl Gordon´s Pink gin, Prosecco a dozdobiť jahodami, či iným červeným ovocím.

 Gordon´s Crisp Cucumber
Svieži a  príjemne aromatický gin je na trhu od roku 2013. Jeho základom je  prirodzene Gordon´s London Dry gin, avšak okrem štandardných prísad  obsahuje aj záhradné uhorky, ktorých chuť značne dominuje.
Najlepšie chutí v kombinácii s tonikom v drinku Cucumber G&T a dozdobený uhorkou.

 Gordon´s London Dry 
Tento  klasický suchý  gin je jedným z najpredávanejších prémiových spiritov na  svete. Po  prvýkrát bol vytvorený v roku 1769 a odvtedy sa tento recept  nezmenil.  Je až trikrát destilovaný a klasicky ochutený borievkami,  koriandrom,  koreňom angeliky a ďalšími rastlinami, ktoré pozná len tucet  ľudí na  svete.

Gordon´s je ideálny základ pre klasický G&T, no   zaujímavejšia je kombinácia 4cl Gordonsu a zázvorového piva v pohári   plnom ľadu.

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

Spoznajte radu Gin Gordon´s:

Alexander Gordon založil destilérku v Londýne v roku 1769. Okamžite   sa stala výnimočnou najmä kvôli excelentne čistej vode, ktorú   spracovávala. Za krátky čas vycibril umenie destilácie ginu na úroveň,   ktorú si vychutnávame dnes už takmer 250 rokov.

 Gin Gordon´s sa exportuje sa do 180 krajín sveta. Toto zaručuje, že spotrebitelia Gordon´s všade vidia, spoznávajú ho a   spoľahnú sa, že ako chutí doma, tak chutí i na druhom konci zemegule.

Je vysoko oceňovaný gin na svetových odborných súťažiach. Len za posledné obdobie: Gold medal na The Spirit Business Masters   2017, 2x Double Gold medal na San Francisco World Spirits Competition   2017, Gold medal na World Spirits Awards v 2016

V roku 2016 sa vo svete predalo 4,6 mil 9Lcs Gordon´s ginu, čo predstavuje 4,55% nárast voči predošlému roku. Priemerne sa tak vo svete predá 1 fľaša Gordon´s ginu každých 6 sekúnd.


Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.