News

Zacapa La Armonia, rum z Heavenly Cask Collection

Počas posledných troch rokov sme sa mohli zoznámiť s troma limitovanými edíciami zo špeciálnej kolekcie Heavenly Cask Collection rumu Zacapa. Každá z nich oslavuje jednu zo sudov, v ktorých dozrieva legendárna Zacapa 23 Centenario.

Zacapa La Armonia, The Harmony cask, je treťou zo štvorčlennej limitovanej série, vytvorená majster blenderkou Lorenou Vasquez. La Armonia vzdáva hold sudom po Oloroso Sherry, preto v nich dozrieva najdlhšie.

Vďaka zreniu v ex-Oloroso sudoch rum získava luxusný a hodvábný záver. Neúnavný rytmus chutí a vôní, ktoré sú perfektne vyvážené s tónmi červeného bobuľového ovocia, pekanových orechov, a plodín, ktoré rastú naprieč guatemalskou krajinou. Jemné, hladké, orieškové tóny a chuť skaramelizovaného bobuľového ovocia je sofistikovaným vyjadrením krajiny: jednoducho bohatá, sladká a lahodná.

Zacapa La Armonia je perfektným darom pre milovníkov prémiových rumov i zberateľov.

Najlepšie si ju vychutnáte čistú, alebo s veľkými ľadovými kockami. Lorena Vasquez, master blender rumov Zacapa, odporúča si ju vychutnať s karamelizovanými vlašskými orechmi poprášené zelerovou soľou.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.