News

Sezónne menu, ktoré ohúri vašich hostí (a nemusíte pre to pohnúť prstom)

Každý rok pred letom zvádzate ten istý boj s časom a zoznamom úloh? Ale čo ak by bolo možné zjednodušiť aspoň jednu časť vašej prípravy na sezónu a zároveň zaujať vašich hostí? Využite možnosť vytvoriť si svoje sezónne menu s nami a ušetrite váš čas i peniaze.

Viete presne, aké to je, keď sa blíži sezóna a neviete v tom zhone, čo všetko treba ešte stihnúť a zariadiť. Terasa sa musí pripraviť, drinky vybrať, menu napísať a vytlačiť... A popri tom všetkom sa ešte aj postarať o bežný chod vášho podniku. Nie je to jednoduché a často na to ani nemáte čas či prostriedky. Máme pre vás riešenie, ktoré vás aspoň o časť vašich starostí úplne odbremení. A tým je vaše sezónne drink menu.

Nemusíte urobiť nič iné, len kontaktovať našich obchodných zástupcov a oni vás už prevedú celou objednávkou vášho menu a radi vám poradia s výberom drinkov podľa súčasných trendov i cenotvorbou.

Vy si len vyberiete z 10-tich rôznych dizajnov a skutočne bohatej ponuky (až 104) drinkov. V ponuke máme ikonické gin & tonics, svieže ovocné spritze, trendy tequila drinky, zaujímavé whisky highballs či rumové klasiky. A to všetko s použitím svetových alko značiek. Na koniec nám ešte pošlete vaše logo, ktoré umiestnime na menu a o grafiku a tlač sa už postaráme my a to úplne zadarmo. Samozrejme pred tlačou vám menu pošleme na kontrolu a na záver vám ho prinesie kuriér priamo z tlače.

Dokonca s tradičným vytlačeným menu vám môžeme vyrobiť aj tzv. QR menu. Takto si vaši hostia môžu vaše menu jednoducho načítať aj pomocou QR kódu a otvoriť vaše menu priamo v telefóne. My vám vyrobíme popri tlačených menu aj nálepky, ktoré si už len rozmiestnite po stoloch. Pre viac info o QR menu kliknite tu.

Prečo by ste si mali vaše sezónne menu pripraviť s nami a čo tým získate?

🍹 Moderné sezónne menu s grafikou podľa výberu
 🍸 Výber až zo 104 overených a obľúbených drinkov, ktoré nasledujú svetové trendy
 😊 Bezstarostnosť a pohodlie – grafiku a tlač za vás vybavíme my a nebude vás to nič stáť
 👍 Spokojných hostí, ktorí ocenia vašu pestrú ponuku drinkov
 💰 Vyššie tržby vďaka atraktívnej ponuke
 ⏰ Úsporu času, ktorý môžete venovať niečomu inému

Možno si teraz hovoríte, že to znie až príliš dobre na to, aby to bola pravda. Ale verte nám, žiadny háčik v tom nie je. Od roku 2020 sme vyrobili viac ako 360 sezónnych menu lístkov, cez 300 zákazníkom a mnohým zákazníkom vyrábame menu sezónu čo sezónu. 

Tak ako? Idete do toho? Kontaktujte nášho obchodného zástupcu ešte dnes.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.