Novinky

Campari & Negroni night by IMS

Tento október bol v znamení Campari. Keďže že sme tento rok získali distribúciu tejto výnimočnej značky, zorganizovali sme Campari Tour, ktorý prebiehal počas celého týždňa od 14.-tého do 17.-tého októbra. V posledný večer sa Campari Tour pretransformoval na Negroni Night a my sme mohli nie len osláviť úspešný týždeň s Campari, ale aj 100. výročie vzniku legendárnej receptúry cocktailu Negroni.

Ale o čom bol Campari Tour? Bolo to odštartovanie celosvetovo úspešného konceptu Aperitivo Momentu, ktorý sa spája s cocktailami s Campari i Crodino a lahodnými chuťovkami. Presne tak ako to Taliani milujú. Ak Vás zaujíma o čom Aperitivo Moment je a ako ho viete zaviesť jednoducho a rýchlo aj vo vašej prevádzke kliknite tu.

Hlavnou hviezdou našej Campari Tour bol oficiálny Campari Brand Ambassador pre Česko a Slovensko, Milan Zaleš. 

Milan Zaleš sa radí medzi českú barmanskú špičku. V máji 2018 vďaka tomu zaslúžene získal legendárnu červenú rukavicu a stal sa tak českým Red Hand, čiže Campari Brand Ambassadorom. Predtým pôsobil 9 rokov v legendárnom Bugsy´s Baru, na pozícií šéfbarmana.

Je šampiónom a víťazom mnohých súťaží, v roku 2018  dosiahol najvyššiu métu, víťazstvo v prestížnej súťaži Diageo World Class a stal sa tak najlepším barmanom roka 2018.

Milan počas Campari Tour precestoval celé Slovensko, od východu až na západ. Svoju cestu Slovenskom odštartoval v Košiciach v cocktailovom bare Cuba Libre, následne sa presunul do Hotel Residence na Donovaloch, nevynechal ani zvolenský cocktail bar City Coffe & Cocktail, odkiaľ jeho cesta viedla do Trnavy do Zacapa Room. 

Po Trnave ho čakal už len cocktail bar Spin v Bratislave, kde sa rada úspešných workshopov a guest bartendingov skončila. 

Na workshopoch sa zúčastnili mnohí naši zákazníci, ktorí mali jedinečnú možnosť nahliadnuť do histórie Campari a získať cenné informácie, k tomu by mohli zaviesť Aperitivo Moment vo svojej prevádzke tak, aby si nie len získali svojich zákazníkov, ale aj zvýšili svoju konkurencieschopnosť. 

S workshopmi boli spojné aj tzv. guest bartending akcie, počas, ktorých Milan miešal špeciálne cocktaily, podľa špeciálne pripraveného menu priamo pre zákazníkov prevádzok, v ktorých sa konali workshopy.


Celý Campari Tour zavŕšil Negroni Night, kde sa stretli všetci nadšenci cocktailov Campari v bare Velvet v Bratislave a oslávili nie len tento úspešný týždeň, ale aj 100. výročie klasického cocktailu Negroni. Bol to večer s nabitým programom, príjemnou atmosférou, chutnými pokrmami, ale predovšetkým jedinečnými cocktailami s Campari.

O našej Campari Tour a Negroni Night vyšiel aj článok v Barmagazine. V ňom si viete prečítať zaujímavý rozhovor priamo s Milanom Zalešom.

Nezmeškajte žiadnu novinku

Prihláste sa k odberu našich noviniek.